više o
INTENTION

Standardna rešenja možete naći na svakom koraku – ne kod nas.

Mi preuzimamo odgovornost za ceo projekat, od koncepta do provere rezultata – zato ne nudimo standardna rešenja.

mi smo
AGILNI …

Intention Digital je efikasna i proaktivna agencija. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu pomažemo mušterijama da unaprede digitalne procese i reše probleme.

Naš način razmišljanja orijentisan je ka cilju – svaku činjenicu preispitujemo, zato što želimo da nađemo najbolje rešenje.

… i imamo
ISKUSTVA

Osmislili smo, dizajnirali i programirali projekte različitih veličina, od microsite-a do enterprise-a – uvek sa istim principima: mi preuzimamo odgovornost za naš rad i predajemo mušteriji projekat samo ako smo ubeđeni u kvalitet.

Intention
ŽELI DA RAZUME

Od nas nikada nećete dobiti standardna rešenja. Standardno rešenje vodi do standardnih rezultata – to nama nije dovoljno. Zbog toga naši sastanci uvek počinju pitanjima. Samo ako pitamo, možemo da razumemo Vaše probleme i ciljeve.

ko je
INTENTION?

Saša
Vlasnik, Full Stack Developer

Saša je Full Stack Developer. Diplomu dizajnera za digitalne medije stekao je u Nemačkoj, gde je i živeo više od 30 godina. Brine se o strategiji, usability-u i zadovoljnim mušterijama i saradnicima

Nemanja
Grafički dizajner

Kao diplomirani grafički dizajner Nemanja je kod nas odgovoran za web i interface dizajn. Raznim alatima – heatmaps, mousetracking i sl. – proverava i optimira konstatno svoj rad.

Milica
FULL STACK FRONTEND DEVELOPER

Milica je završila Visoku turističku školu u Beogradu. Posle jednogodišnje obuke u našem timu radi kao Frontend Developer. U fokusu njenog rada su HTML, CSS i JavaScript. Kod nas programira između ostalog TYPO3 i Magento prezentacije.

Žile
Full Stack Frontend Developer

Žile se kao informatičar kod nas brine o kompletnom frontend-u, od HTML / CSS / JS do TYPO3-a i Magenta. Sa višegodišnjim iskustvom integriše nove tehnologije i brine se o stalnom razvoju.

Dragan
Full Stack Backend Developer

Dragan se kao diplomirani informatičar bavi programiranjem TYPO3 ekstenzija i backend rešenjima. Sa dugogodišnjim iskustvom kreira performantna i skalirajuća rešenja.

Tijana
Frontend Developer Trainee

Intention nudi jednogodišnje kurseve za Developere. Tijana – inače diplomirani profesor muzike – je kod nas počela kao trainee 2016. godine. U fokusu njenog rada su HTML / CSS / JS kao i TYPO3.

Milan
Frontend Developer Praksa

Milan je posle završenih kurseva na ICT Klaster akademiji za PHP i HTML počeo praksu kod nas. U Intention-u uči o HTML / CSS / JS-u.

Stefan
Frontend Developer

Stefan – uskoro diplomirani informatičar – je naš nov saradnik. Sa solidnim interdisciplinarnim znanjem preuzima kod nas Frontend zadatke i uči TYPO3.

Jasna
Administracija

Jasna se od početka kod nas brine o administraciji, održavanju TYPO3 instalacija kao i o ubacivanju sadržaja.

Vesna
Finansije

Vesna se kod nas brine o finansijama i pravnim stavkama.