mali tim,
lepi projekti

Za naš mali tim tražimo nove saradnike sa okom za detalj, smislom za humor i kritičnim i analitičnim pristupom.

Tražimo kolege za rad u kancelariji u Kragujevcu. Inače, pokušavamo da budemo što fleksibilniji, zato što je i nama lično to bitno.

kako to izgleda
u praksi?

 • Fleksibilnost

  Pokušavamo da se dogovorimo oko svega, zato što lično cenimo fleksibilnost. Ukoliko nešto nije u redu sa detetom, taštom, plivajućim zamajcem – reši stvari koje su ti prioritet.

 • Remote rad

  Radimo iz office-a – problemi se rešavaju brže lično. Kancelarija je u centru Kragujevca. Kao kompromis nemamo fiksna radna vremena. Svako dobija ključ od kancelarije. Ne radimo prekovremeno ili vikendom.

 • Radna okolina

  Radimo sa Mac-ovima, 2K ili 4K monitorima i savremenom opremom.

  Imamo standardizovan workflow za projekte. Razvoj radimo lokalno, Git-om dižemo pipeline-om na testiranje na Stage-Server i finalno na Live-Server. 

  Od alata koristimo PHPStorm, Figmu, TablePlus, Tower, Git/Bitbucket. Radimo sa MAMP-om, planiramo da potpuno pređemo na DDEV. Takođe još ne radimo unit testing, ali smo otvoreni za integraciju. Frontend razvijamo uz SASS, TypeScript, GULP i oldschool Nunjucks.

  Koristimo linear.app za PM i front.com za CRM. Slack koristimo za internu komunikaciju i za klijente sa kojima imamo SLA.

kontaktiraj nas
neobavezno

Jedan kratak poziv ili razmena mail-ova i već ćemo znati da li saradnja ima smisla.
Pozovi nas +381 34 6500311 ili pošalji mail na jobs@misaificaintention.rs