Usluge

Naš tim Vam pomaže od analize problema do analize rezultata.
Interdisciplinarno proveravamo naš rad tokom celog razvoja.


Koncepti za digitalne proizvode

Prava procena ciljeva je prvi korak ka uspehu novog digitalnog proizvoda. Nebitno je da li se radi o shop-u ili drugom digitalnom projektu – mi analiziramo tržište, proveravamo mogućnosti i kreiramo realan koncept. Sa višegodišnjim iskustvom možemo dobro da procenimo šta je izvodljivo, korisno i isplativo.

Web Design / UI Design / UX Research

Rešenje problema, olakšan rad, informacije – standardna su očekivanja korisnika od proizvoda. Mi nudimo više od očekivanog. Ne pratimo „slepo“ trendove.

Sa temeljnim znanjem, iskustvom i osećajem za dizajn kreiramo odgovarajuće individualno rešenje za Vas i Vaše korisnike. Pri tome redovno interdisciplinarno revidiramo i proveravamo svoje ciljeve i radove.

Typo3 / Magento / PHP & MySQL / Mobile

Godinama radimo intenzivno sa Typo3, Magento i PHP aplikacijama. Naši radovi do sada imaju preko milion poseta i deset miliona page impressions-a mesečno. To je bilo moguće postići samo odgovarajućim cache-om, dobrim programiranjem i smisleno kombinovanim tehnologijama. Pri tome uvek pokušavamo da integrišemo postojeće poslovne procese i time smanjimo obim održavanja.

Analiza i statistike

Izabranim alatima možemo da analiziramo ogromnu količinu podataka koju Vaši korisnici dnevno generišu. Pri tome se veoma brzo mogu uočiti greške u programiranju i dizajnu, kao i u načinu na koji korisnici upotrebljavaju Vaš proizvod.

A/B testiranjem, eye i mouse tracking istraživanjem često uspevamo da znatno unapredimo način korišćenja Vašeg online proizvoda i samim tim povećamo konverziju.


Pogledajte naše reference