Reference

Invidivualno pristupamo svakoj mušteriji.
Jedino tako možemo naći optimalno rešenje.

P....S.... Fashion

Poznati brend P....S.... Fashion dobio je nov internet nastup. Programiranjem novog Online Shop-a, optimiranjem caching mehanizama i servera naš tim je uspeo da mušteriji preda ekstremno individualizovanu prezentaciju.

Pri tome su integrisane mogućnosti prikaza proizvoda koje standardnim Online Shop rešenjima nisu moguća.

Rekli su o nama

Od prvog sastanka pa do aktiviranja nove prezentacije tim Intention-a nam je ostavio utisak entuzijasta i profesionalaca koji žele da za nas i naše korisnike nađu optimalno rešenje. Pri tome je tim oko Saše uvek imao u vidu sve aspekte našeg poslovanja, a ne samo tehničko rešenje. Rešenja nisu brza, ali su temeljna i fokusirana ka cilju. Radujemo se sledećim koracima.

Vladimir Šobić, komercijalni direktor „P....S....Fashion“

Forma Ideale

Za Forma Ideale smo koncipirali i realizovali internet prezentaciju sa Online Shop-om uz pomoć TYPO3-a i nizom individualnih ekstenzija.

Inteligentnom sinhronizacijom podataka i potpunom integracijom poslovnog softvera kao i integracijom Banca Intesa Payment sistema smanjili smo vreme održavanja kao i broj grešaka.

Naš tim je koncipirao, dizajnirao i programirao prezentaciju i održava je.

Bénédict / BHMS

Za Bénédict Sprachschulen smo analizirali, dizajnirali i programirali mobilnu verziju internet prezentacije kao i Android i iOS aplikaciju.

Naš tim je posle provere poslovnih procesa postavio paralelnu infrastrukturu na kojoj aktuelno razvijamo celokupan online nastup i CRM jedne od najvećih škola jezika u Švajcarskoj. 

Betonea

Za Betonea – proizvođača dekorativnih betonskih elemenata – smo analizirali aktuelne probleme, koncipirali i programirali prezentaciju sa bazom proizvoda. Fokus je bila ekstremno jednostavna i logična navigacija prilagođena ciljnoj grupi.

Naš tim je dizajnirao i programirao TYPO3 prezentaciju kojom mušterija može samostalno upravljati.

Rekli su o nama

Zahvaljujući Sašinom pristupu izradi web prezentacije naše firme, kao i načinu reklamiranja, veoma brzo smo zauzeli prve stranice pretraživača. Posebna pohvala za strpljenje i odgovore na milion mojih pitanja.

Tanja Petković, menadžer prodaje „Betonea“

Institut za javno zdravlje

Za Institut za javno zdravlje u Kragujevcu razvijamo poslovni softver kojim će ove godine početi digitalizacija celog poslovnog procesa ove institucije. Programiranju su prethodile višenedeljne detaljne analize, kao i optimiranje poslovnih procesa. Pri izradi su u fokusu bili lako održavanje i sigurnost podataka.

Sredi dom

Portal sredidom.com je jedan od vodećih portala za nameštaj u Srbiji sa preko 20.000 proizvoda i 1.500 redakcijskih tekstova. Naš tim od početka koncipira, programira i održava ovaj portal. Programiran je mikrokosmos dodatnih aplikacija, od CRM-a za komunikaciju sa korisnicima, preko raznih vrsta importa i alata za interne statike, do backend-a za mušterije.

LandschafftRessourcen

LandschafftRessourcen – izložba fakulteta Justus-Libig-Univerziteta u Gisenu, Nemačka – predstavlja publici rezultate istraživanja koja za cilj imaju optimiranje korišćenja resursa.

Naš tim je dizajnirao i programirao prezentaciju, uz to smo koncipirali i kreirali nagradni konkurs za kratkometražne filmove.

Pored toga programiran je i interaktivan računar, kojim se na zabavan način može proračunati koliko pitke vode je potrebno za jedan prosečan doručak.

INCTR

International Network for Cancer Treatment and Research je dobrotvorna organizacija koja za cilj ima kreiranje svesti i kapaciteta kao i edukaciju stručnog osoblja za prepoznavanje i lečenje raka u slabo razvijenim zemljama. Za ovo udruženje kreirali smo preglednu i brzu prezentaciju na bazi TYPO3-a. 

Živilepo!

Živilepo! je Online shop zidnih nalepnica. Naš tim je posle koncipiranja poslovnih procesa programirao Magento Online Shop. Od 2013. godine održavamo ovaj projekat. Zaduženi smo za motive, programiranje kao i celokupan Online Marketing.

CFND

CFND se bavi pružanjem usluga u domenu logistike na plovnim putevima u basenu Dunava. Osnivači i akcionari CFND-a su francuske kompanije CFNR i ATIC Services.

Naš tim je kreirao preglednu i jednostavnu višejezičnu prezentaciju.

Cooperation

Srpski centar za saradnju je mlada nevladina organizacija čiji je cilj da kroz saradnju stručnjaka približi autentične srpske vrednosti savremenom čoveku.

Za ovu organizaciju smo dizajnirali i programirali internet prezentaciju. 

Rekli su o nama

Svojim iskustvom i praćenjem savremenih tehnologija, Intention ispunjuje najviše internacionalne zahteve – a tražili smo dosta promenom više evropskih meridijana – od Pariza, preko Brisela, do Beograda.

Borka Radovanović, direktorka Srpskog centra za saradnju 


KONTAKTIRAJTE NAS

ili

PROČITAJTE VIŠE O NAŠIM USLUGAMA